Paieška
Reklama

Lietiniai blynai su varške

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Varškė , 600 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Vanilinis cukrus , 1 žiups.;
Tešlai:
  • Miltai, kvietiniai , 300 gr.;
  • Pienas , 1,2 stikl.;
  • Vanduo , 1,2 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudedame miltus, kiaušinio trynius, supilame su vandeniu atskiestą pieną, pasūdome ir viską gerai išplakame. Tuomet sudedame išplaktus kiaušinio baltymus ir išmaišome.
  2. Kepame įkaitintoje keptuvėje, kaip įprasta lietinius, per visą keptuvę.
  3. Varškę pertriname su kiaušiniais, druska ir vaniliniu cukrumi.
  4. Į iškepusius lietinius įdedame varškės masės, juos suvyniojame ir dar kartą pakepiname keptuvėje, iš abiejų pusių, kol gražiai pagelsta. Skanaus.
Receptą atsiuntė Vilma
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt