Paieška
Reklama

Ledų tortas su persimonais

  • 4.7 5 3
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 15
Kremui:
  • Ledai, vaniliniai , 500 gr.;
  • Persimonai , 2 stikl.;
  • Cukrus , 1 stikl.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
  • Imbieras , 0,5 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
  • Vanilinis cukrus , 1 a.š.;
Papuošimui:
  • Grietinėlė , 1,5 stikl.;
  • Migdolai , 0,5 stikl.;
Padui:
  • Torto padai , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais.
  2. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą.
  3. Tuo metu trintų persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.
  4. Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą.
  5. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite smulkintais migdolais ir plakta grietinėle.
Receptą atsiuntė Ugnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt