Paieška
Reklama

Ledų desertas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Tešlai:
  • Miltai , 150 gr.;
  • Cukrus , 140 gr.;
  • Migdolai , 130 gr.;
  • Sviestas , 100 gr.;
  • Kiaušinio baltymai , 6 vnt.;
Reikės:
  • Ledai , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį suberti miltus, cukrų, kiaušinių baltymus ir paskrudintus bei susmulkintus migdolus. Viską išmaišyti.
  2. Palengva pilti ištirpintą sviestą ir vėl gerai išsukti. Padėti valandai į šaldytuvą.
  3. Šaukštu pasemti paruoštos tešlos ir supilti ant skardos išklotos kepimo popieriumi. Šaukštu formuoti 14 cm skersmens skritinėlius.
  4. Kepti įkaitintoje iki 180C laipsnių orkaitėje apie 10-12 min.
  5. Iškepusios tešlos skritinėlius iškart plačiu peiliu pakelti ir uždėti ant apverstos stiklinės ar kavos puodelio.
  6. Atvėsinti ir susiformavusiąs „tulpes“ nuimti.
  7. Į lėkštės sudėti „tulpes“, o į jų vidurį – ledų.
    Skanaus
Receptą atsiuntė Liuda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt