Paieška
Reklama

Lazanija su kiaulienos faršu

  • 4.2 5 25
25 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Faršas, kiaulienos , 400 gr.;
  • Vanduo , 200 ml;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Česnakas , 1 skilt.;
  • Pomidorai , 4 v.š.;
  • Pomidorų pasta , 3 v.š.;
Padengimui:
  • Grietinė , 3 v.š.;
Pabarstymui:
  • Sūris, parmezano , 40 gr.;
Lazanijai:
  • Lazanijos lakštai , 8 vnt.;
Kepimui:
  • Aliejus, alyvuogių , 3 v.š.;
Paskaninimui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Bazilikai , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 žiups.;
  • Prieskoniai, paprikos , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepiname smulkiai supjaustytus svogūną, česnaką ir kiaulienos faršą. Dedame pomidorų pastos ir konservuotus pjaustytus pomidorus.
  2. Pagardiname druska, pipirais, baziliku, paprikos prieskoniais, petražolėmis ir užpilame vandeniu. Viską gerai išmaišome. Paliekame troškintis ant silpnos ugnies apie 2 minutes.
  3. Į gilesnį kepimo indą dedame truputį šios masės ir uždedame nevirtus makaronų lakštus. Tuomet vėl dedame faršo mišinį ir pridengiame lakštais.
  4. Ant viršutinių lakštų sudedame likusią masę, uždedame grietinės ir apibarstome tarkuotu sūriu.
  5. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Genutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt