Paieška
Reklama

Lazanija su faršu ir padažu

  • 4.3 5 3
  • 4.3 5 3
  • 4.3 5 3
  • 4.3 5 3
  • 4.3 5 3
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 15 Lt
Porcijų kiekis: 6
Padažui:
  • Pienas , 0,5 l;
  • Sviestas , 45 gr.;
  • Miltai, kvietiniai , 2 v.š.;
  • Muskatas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Įdarui:
  • Faršas, jautienos , 450 gr.;
  • Pomidorai , 360 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Rozmarinas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
Lazanijai:
  • Makaronai, lakštai , 360 gr.;
  • Sūris, mozarella , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Keptuvėje pakepiname jautienos faršą, pjaustytą svogūną ir česnaką, įberiame druskos, pipirų, bei rozmarino.
  2. Kai faršas paruduoja, supilame konservuotus pomidorus (be odelių), juos sumaigome ir viską troškiname, kol sumažės skysčio kiekis.
  3. Atskiroje keptuvėje išlydome sviestą, supilame miltus ir pakepiname, kol paruduos. Paskaniname druska, muskatu, įpilame pieno ir gerai išmaišome, kad neliktų gumulėlių.
  4. Kepimo indą ištepame sviestu, sudedame makaronų lakštus (nevirtus), sudedame faršą, ant viršaus uždedame plonai pjaustytą sūrį ir užpilame paruoštu padažu. Taip padarome kelis sluoksnius (gaunasi maždaug 4 sluoksniai).
  5. Kepimo indą uždengiame folija ir kepame 180 laipsnių temperatūroje, 40 min. Skanaus.
Receptą atsiuntė Goda
Komentarai
Greta (2011-08-19 10:23:00)
man ta padaza sutrauke pienas, o siaip tai lb skanu :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2014 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt