Paieška
Reklama

Lazanija

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Kategorijos: Makaronų apkepai, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Ingredientai:
  • Lazanijos lakštai , 1 pak.;
  • Mėsa (malta) , 500 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Pomidorai, konservuoti , 1 skard.;
  • Druska , 5 gr.;
  • Sūris, DŽIUGAS , 1 sauj.;
Padažui:
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Miltai , 40 gr.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Sūris , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
Svogūną supjaustykite ir pakepinkite. Sudėkite faršą, konservuotus pomidorus ar pomidorų padažą. Įberkite druskos, pipirų. Kitoje keptuvėje išlydykite sviestą, maišant pamažu suberkite miltus, supilkite pieną ir suberkite Džiugo sūrį. Į kepimo indą dėkite pirmą sluoksnį makaronų lakštų, ant viršaus pilkite kepto faršo, tada apšlakstykite padažu. Toliau sluoksniuokite ta pačia tvarka. Viršutinis sluoksnis turi būti makaronų lakštai. Gausiai apliekite likusiu padažu ir pabarstykite Džiugo sūriu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt