Paieška
Reklama

Lašišos tortukas

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Ingredientai:
  • Želatina , 10 gr.;
  • Varškė , 250 gr.;
  • Krienai , 1 a.š.;
  • Citrina, sultys , 10 ml;
  • Grietinėlė , 150 ml;
  • Salieras, smulkintas ;
  • Krapai ;
  • Paprika , 40 gr.;
  • Alyvuogės , 4 vnt.;
  • Lašiša , 200 gr.;
  • Citrina, nutarkuota žievelė , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
Drugname vandenyje (nepilna stiklinė) išbrinkinkite želatiną. Tada ,neužvirinant, kaitinkite, kol ištirps. Ataušinkite.
Elektriniu plaktuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei želatiną.
Sudėti krapus, salierus, papriką, lašišos gabaliukus, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.
Norimą formą išklokite maistine plėvele ir gražiai išklokite dugną ir šonus plonais lašišos gabaliukais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais ir uždenkite plėvelę. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
Pjaukite ir tepkite ant skrudintos duonos ar krekerių.
Receptą atsiuntė Miglė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt