Paieška
Reklama

Lašišos tortas

  • 3.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Ingredientai:
  • Varškė 18 % , 250 gr.;
  • Želatina , 10 gr.;
  • Krienai , 10 gr.;
  • Citrinų sultys , 10 ml;
  • Lašiša, rūkyta , 400 gr.;
  • Grietinėlė , 150 ml;
  • Salieras, smulkiai pjaustytas , 50 gr.;
  • Krapai, smulkinti , 20 gr.;
  • Lašiša , 100 gr.;
  • Citrina,žievė, tarkuota , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną. Tada kaitinkite, kol ištirps granulės. Ataušinkite.
  2. Maišytuvu suplakti grietinėlę, varškę, krienus, citrinų sultis, žievelę ir ataušusią želatiną. Dėti krapus, salierus, lašišos gabaliukus, berti druskos, pipirų ir pamaišyti.
  3. Didelę formą išklokite maistine plėvele ir gražiai išklokite dugną ir šonus plonais lašišos gabaliukais. Atsargiai dėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais ir uždenkite plėvelę. Dėkite į šaldytuvą sustingti.
Receptą atsiuntė Milda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt