Paieška
Reklama

Lašišos pyragas su kiaušiniais

  • 4.0 5 3
6 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Pievagrybiai , 200 gr.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • Batonas , 3 riek.;
  • Grietinėlė , 100 gr.;
  • Lašišos filė , 700 gr.;
  • Kiaušiniai , 6 vnt.;
  • Sviestas , 2 v.š.;
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkinti svogūną ir pievagrybius. Juos pakepinti 2 šaukštuose aliejaus. Atvėsinti.
  2. Batono riekučių minkštimą užpilti grietinėle arba pienu ir palikti brinkti.
  3. Paruoštą lašišą sumalti, kartu sumalti 2 virtus kiaušinius, keptus svogūnus su pievagrybiais ir mirkytą batoną.
  4. Į sumaltą masę įmušti 2 nevirtus kaišinius, pilti 2 šaukštus ištirpinto sviesto, įberti druską bei prieskonius ir gerai išminkyti.
  5. Sviestu ištepti kepimo formą ir dėti pusę masės.
  6. Supjaustyti į 4 dalis likusius 2 virtus kiaušinius ir išdėlioti ant masės lengvai paspaudžiant.
  7. Ant viršaus supilti likusią masę, paviršių išlyginti.
  8. Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 val, kol pakils ir gražiai apskrus.
  9. Kai atvės galima išimti iš kepimo formos. Puošti citrinomis, majonezu, petražolėmis, spanguolėmis. Skanaus!
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt