Paieška
Reklama

Lašišos karis

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 200 gr.;
  • Kokoso pienas , 200 ml;
  • Sviestas , 150 gr.;
  • rausvieji svogunai , 1 vnt.;
  • Čili , 1 vnt.;
  • Lauro lapai , 2 vnt.;
  • Kario prieskoniai , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.
  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.
Receptą atsiuntė Gintarė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt