Paieška
Reklama

Lašiša su padažu ir migdolais

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Mandarinai , 4 vnt.;
  • Raudonasis svogūnas , 0,5 vnt.;
  • Imbierinis užpilas , 0,3 stikl.;
  • Apelsinų sultys , 2 v.š.;
Lašišai:
  • Lašiša , 150 gr.;
  • Imbierinis užpilas , 2 v.š.;
Pabarstymui:
  • Migdolai , 100 gr.;
Pagrindui:
  • Salotos , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant jo sudėkite lašišos gabaliukus.
  2. Apipilkite juos 2 šaukštais imbierinio užpilo ir palikite 15 minučių įsigerti.
  3. Likusį užpilą sumaišykite su sultimis ir smulkintais svogūnais. Šiek tiek pavirkite/pakepkite. Tuomet sudėkite mandarinus.
  4. Kepkite lašišą 25 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
  5. Lėkštes išklokite salotomis. Kuo jos bus įvairesnės, tuo geriau žiūrėsis.
  6. Ant viršaus dėkite lašišą (nupjovus odelę), užpilkite padažą ir pabarstykite smulkintais skrudintais migdolais.
Receptą atsiuntė Sandra
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt