Paieška
Reklama

Lašiša su padažu

  • 4.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Grietinėlė, 20 proc. riebumo , 100 ml;
  • Baltas vynas, sausas , 1 v.š.;
  • Ikrai , 2 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Marinatui:
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 2 žiups.;
Reikės:
  • Lašišos filė , 400 gr.;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė apibarstykite prieskoniais pagal skonį ir apšlakstykite citrinos sultimis.
  2. Įkaitinkite aliejų ir pakepinkite žuvį. Kepkite nepamirštant apversti apie 7-10 minučių.
  3. Į puodelį supilkite vyną, grietinėlę ir suberkite prieskonius. Kai užvirs, nukelkite nuo ugnies. Kai atvės, užpilkite padažu žuvį ir sudėkite ikrus.
  4. Rekomenduoju prie žuvies ryžius. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Emilija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt