Paieška
Reklama

Lašiša su grybų padažu

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Lašišos filė , 200 gr.;
  • Pievagrybiai , 5 vnt.;
  • Bulvės , 4 vnt.;
  • Grietinėlė, 20 proc. riebumo , 120 ml;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Fermentinis sūris , 120 gr.;
  • Žalumynai , 1 a.š.;
  • Druska , 2 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustykite griežinėliais arba kubeliais ir pakepinkite aliejuje apie 4-5 minutes. Sudėkite į kepimo indelius.
  2. Kubeliais supjaustykite lašišą ir sudėkite ant bulvių. Apibarstykite druska.
  3. Susmulkinkite svogūną ir suberkite ant žuvies.
  4. Sudėkite supjaustytus grybus.
  5. Viską užpilkite grietinėle ir apibarstykite sutarkuotu sūriu.
  6. Pašaukite į 175 laipsnių karštumo orkaitę 20-25 minutėms.
  7. Galima dėti morkų, paprikos ir kitų daržovių pagal skonį.
Receptą atsiuntė Vilma
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt