Paieška
Reklama

Lašiša su aviečių uogiene ir ožkos sūriu

  • 4.5 5 4
4 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Lašišos filė , 0,5 kg;
  • Aviečių uogienė , 4 v.š.;
  • Ožkos sūris , 100 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai, juodieji , 1 žiups.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė gabalėlius aptepiau aviečių uogiene.
  2. Apibarsčiau druska ir pipirais.
  3. Ištepiau kepimo skardą aliejumi ir sudėjau lašišos gabalėlius.
  4. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.
  5. Ant lašišos gabaliukų uždėjau ožkos sūrio ir grąžinau į orkaitę dar 5-10 minučių.
  6. Skanaus :-)
Receptą atsiuntė Rasa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt