Paieška
Reklama

Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 800 gr.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje , 1 a.š.;
  • Cukrus , 2 v.š.;
  • Aliejus , 2 v.š.;
  • SANTA MARIA aitriosios paprikos , 2 v.š.;
Salotoms:
  • Svogūnai, žieminiai,supjaustyti , 3 vnt.;
  • Agurkas , 1 vnt.;
  • Krapai, smulkinti , 1 pund.;
  • Rozmarinės salotos , 0,5 pund.;
  • Žalioji citrina, sultys , 1 vnt.;
  • SANTA MARIA akmens druska, malūnėlyje ;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
  2. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
  3. Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
  4. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

    Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt