Paieška
Reklama

Lašiša kreminiame padaže

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Lašišos filė , 600 gr.;
  • Svogūnas , 1 galv.;
  • Sviestas , 1 v.š.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Druska , 1 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 v.š.;
  • Grietinėlė, 33 proc. riebumo , 150 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą ištirpinkite keptuvėje.
  2. Į keptuvę sudėkite sukapotus svogūnus. Pakepinkite ne ilgiau kaip 1 minutę.
  3. Sudėkite lašišos gabaliukus. Apibarstykite druska ir pipirais. Prieskonių berkite pagal skonį. Pakepinkite 10 minučių, karts nuo karto pamaišant.
  4. Supilkite citrinos sultis ir grietinėlę.
  5. Troškinkite apie 3-5 minutes. Nukelkite nuo ugnies.
  6. Po to keptuvę uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti 10 minučių.
  7. Garnyrui rekomenduoju ryžius, nors tinka ir bulvių košė.
  8. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt