Paieška
Reklama

Lašiša krapų ir grietinėlės padaže

  • 4.8 5 5
5 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Padažui:
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Grietinėlė , 200 ml;
  • Sultinys, daržovių , 200 ml;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Sviestas , 30 gr.;
Reikės:
  • Lašiša , 300 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvies filė įtriname druska ir pipirais. Galima apšlakstyti citrinos sultimis.
  2. Ištirpiname puode sviestą ir pakepiname smulkiai sukapotą svogūną 3 minutes.
  3. Tuomet suberiame susmulkintus krapus, sultinį ir grietinėlę (10-15 proc. riebumo).
  4. Kai padažas užverda, sumažiname ugnį ir sudedame žuvies gabaliukus.
  5. Verdame apie 10-15 minučių.
  6. Labai skanu su bulvių koše.
Receptą atsiuntė Rūta
Komentarai
Adomas (2012-03-12 16:48:23)
Labai greitai paprastai ir skaniai :) gal dar tik kokiu lauro lapu ar nesmulkintu juoduju pipiru ideciau kita karta , na eksperimentuoti galima yvairiai , bet is tikro nustebino , kad taip paprasta ir skanu, kas be ko neuzima daug laiko :)
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt