Paieška
Reklama

Lašiša, kepta grietinėlės padaže

  • 4.2 5 10
10 įvertinimų | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Lašiša , 400 gr.;
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Grietinėlė , 400 ml;
  • Prieskoniai , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus susmulkinkite ir sudėkite į kepimo indą.
  2. Smulkiai sutarkuotas morkas sudėkite ant svogūnų.
  3. Ant viršaus sudėkite lašišą ir apibarstykite prieskoniais pagal skonį.
  4. Užpilkite lašišą 20 proc. riebumo grietinėle (apie 250-400 ml pagal skonį).
  5. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite apie 20-30 minučių.
Receptą atsiuntė Rita
Komentarai
megeja (2012-01-16 19:35:34)
labai paprasta,greita ir tikrai labai skanu ! As dar idejau cesnakiuko ir apslaksciau zuvi citrina. Supper.
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt