Paieška
Reklama

Krevetės tešloje

  • 3.8 5 19
19 įvertinimų | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Marinatui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Citrina , 1 vnt.;
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 3 v.š.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Reikės:
  • Krevetės be kevalo , 500 gr.;
Kepimui:
  • Aliejus , 350 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes apšlakstome šviežiai išspaustos citrinos sultimis, druska ir pipirais.
    Palaikome šaldytuve 30 min.
  2. Išplakame kiaušinį.
  3. Krevetes pavoliojame kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir vėl kiaušinyje.
  4. Dedame į įkaitintą aliejų ir kepame apie 5 minutes.
  5. Išgriebtas krevetes sudedame į lėkštę, išklotą popieriniu rankšluosčiu. Lėkštėje liks nerekalingi riebalai.
  6. Valgyti su grietinėle, ryžiais ir daržovėmis. Skanaus!
Receptą atsiuntė Arūnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt