Paieška
Reklama

Krevetės su pomidorais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Džiovinti abrikosai , 6 vnt.;
  • Feta sūris , 80 gr.;
  • Pienas , 1 v.š.;
  • Pelerūnas , 0,3 a.š.;
  • Vyšniniai pomidorai , 4 vnt.;
  • Krevetės be kevalo , 8 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 1 v.š.;
  • Baltas vynas, sausas , 1 v.š.;
  • Abrikosų marmaledas , 1 v.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorus išskaptuokite, bet ne per daug, kad liktų pomidoro forma.
  2. Į pomidorus pridėkite smulkiai supjaustyto sūrio.
  3. Pomidorą dėkite per vidurį dviejų krevečių ir su mediniu pagaliuku perverkite dvi krevetes ir pomidorą (kaip parodyta nuotraukoje). Tą patį pakartokite su likusiomis krevetėmis ir pomidorais.
  4. Apibarstykite krevetes druska, pipirais ir džiovintu peletrūnu.
  5. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite džiovintų abrikosų gabaliukus.
  6. Kai išgriebsite iš keptuvės abrikosus, supilkite pieną ir marmeladą. Išmaišykite ir iš lėto supilkite vyną. Į keptuvę sudėkite krevečių vėrinukus ir apkepkite kiekvieną pusę po 1 minutę.
  7. Patiekite ant įvairių salotų lapų kartu su pakepintais abrikosais. :)
Receptą atsiuntė Jūratė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt