Paieška
Reklama

Krevetės su netradiciniu padažu

  • 5.0 5 1
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Majonezas , 0,5 stikl.;
  • Raugintos citrinos , 1,5 v.š.;
  • Peletrūnas , 1 v.š.;
  • Citrinų sultys , 1 a.š.;
Lašišai:
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
Krevetėms:
  • Krevetės be kevalo , 500 gr.;
  • Rūkyta paprika , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pamirkykite kelis citrinos griežinėlius vandenyje, tada susmulkinkite juos kartu su žievele. Jums reikės, kad gautųsi apie pusantro šaukšto.
  2. Sumaišykite su majonezu, smulkintu peletrūnu. Išspauskite citrinos sulčių.
  3. Apšlakstykite krevetes aliejumi, pabarstykite rūkytos paprikos miltelių ir druskytės.
  4. Kepkite krevetes ant griliaus - kiekvieną pusę po dvi minutes.
  5. Patariu naudoti aukščiausios rūšies majonezą be jokių priedų, o jei neturite raugintų citrinų, puikiausiai tiks ir paprastos citrinos žievelė, tik reikės šiek tiek mažesnio jos kiekio.
Receptą atsiuntė Simona
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt