Paieška
Reklama

Krevetės grietinėlės padaže

  • 4.6 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Grietinėlė , 250 ml;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Alyvuogių aliejus , 50 gr.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Krevetės , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Krevetes pavirkite pasūdytame vandenyje apie 2-3 minutes.
  2. Aliejuje pakepinkite susmulkintą svogūną ir česnaką 1-2minutes. Įberkite prieskonių ir supilkite grietinėlę (apie 10 proc. riebumo).
  3. Į padažą sudėkite krevetes.
  4. Pakepinkite 2-3 minutes.
Receptą atsiuntė Ginta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt