Paieška
Reklama

Krevečių užkandėlė

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Įdarui:
  • Krevetės su kevalu , 200 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Ikrai , 50 gr.;
  • Grietinėlė , 150 gr.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Tešlos krepšeliai , 10 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Ikrus sumaišyti su grietinėle ir prieskoniais pagal skonį.
  2. Sudėti grietinėlės masę į paruoštus krepšelius užkandžiams.
  3. Ant viršaus uždėti virtų arba marinuotų krevečių.
  4. Papuošti virto kiaušinio griežinėliu. Papuošimui tinka, pomidorai, vynuogės, žalymunai, agurkai.
  5. Skanaus :)
Receptą atsiuntė Ofelija
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt