Paieška
Reklama

Krevečių kesadilijos

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Įdarui:
  • Krevetės be kevalo , 100 gr.;
  • Citrinos sultys , 2 v.š.;
  • Čili milteliai , 2 žiups.;
  • Svogūnų laiškai , 2 vnt.;
  • Kalendra , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
  • Čederio sūris , 100 gr.;
Garnyrui:
  • Avokadai , 0,5 vnt.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
Reikės:
  • Tortilija , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite keptuvėje 1-2 šaukštus aliejaus.
  2. Įtieskite į keptuvę vieną tortiliją.
  3. Ant tortilijos suberkite pusę smulkiai sutarkuoto sūrio masės, sudėkite pusę krevečių, apšlakstykite citrinos sultimis, suberkite prieskonius ir kalendrą bei susmulkintus svogūnų laiškus.
  4. Kepkite ant silpnos ugnies apie 2-3 minutes. Sulenkite tortiliją per pusę ir išimkite iš keptuvės. Tą patį pakartokite su antrąja tortilija ir likusiais produktais.
  5. Patiekite su grietine ir avokadų griežinėliais.
Receptą atsiuntė Rita
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt