Paieška
Reklama

Krevečių ir alyvuogių užkandėlė

  • 4.3 5 4
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Krevetės su kevalu , 20 vnt.;
  • Alyvuogės , 16 vnt.;
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
  • Baltas vynas , 100 ml;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sudėkite alyvuoges ir krevetes į skardą kepimui. Patepkite aliejumi ir kepkite 5 minutes.
  2. Tada apšlakstykite vynu ir paskrudinkite dar kelias minutes. Tik atsargiai, kad nesudegintumėte.
Receptą atsiuntė Donata
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt