Paieška
Reklama

Kotletukai „Bokšteliai“

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Kalakutienos faršas , 450 gr.;
  • Morkos , 200 gr.;
  • Sūris , 200 gr.;
  • Džiūvėsėliai , 3 v.š.;
  • Prieskoniai paukštienai , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pienas , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Bulvės , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 0,5 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Į faršą įmušame kiaušinį, dedame tarkuotą svogūną, tarkuotas morkas ir tarkuotą bulvę.
  2. Viską išminkome, pridedame prieskonių - druskos, pipirų - ir maltų džiūvėsėlių. Vėl viską išminkome.
  3. Darome nedidelius kotletukus ir apkepame iš abiejų pusių.
  4. Iškeptus sudedame į puodą, užpilame pienu ir užviriname. Paviriname apie 3 - 5 min.
  5. Į lėkštę dedame kotletuką, ant jo sūrio lapelį, tada vėl kotletuką ir sūrio lapelį.
  6. Galima dėti 3 ar 4 kotletukus, svarbu, kad bokštą užbaigtų ne sūris, o kotletukas.
  7. Viską persmeigiam mediniu iešmeliu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Gina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt