Paieška
Reklama

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Kukuliams:
  • Jautienos faršas , 300 gr.;
  • Batonas , 2 riek.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Sviestas , 30 gr.;
Sriubai:
  • Kopūstai , 1 gūž.;
  • Bulvės , 6 vnt.;
  • Lauro lapai , 2 lap.;
  • Krapai , 1 pund.;
  • Svogūnų laiškai , 1 pund.;
  • Vanduo , 2 l;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu.
  2. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, sudedami mėsos kukuliai ir susmulkintos bulvės (galima bulves pjaustyti kubeliais).

    Kai sriuba baigia virti sudedame susmulkintus svogūnų laiškus ir krapus.
  3. Mėsos kukulius pasigaminame:

    į jautienos faršą (galima naudoti ir kiaulieną) sudedami svieste pakepinti ir smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti pipirai ir piene išmirkytas batonas. Viską pabarstome druska ir gerai išmaišome.
  4. Formuojame nedidelius mėsos kukuliukus.
  5. Išvirusią sriubą galima paskaninti grietine.

    Skanaus :)
Receptą atsiuntė Genutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2017 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt