Paieška
Reklama

Kopūstų kotletukai su sūrio įdaru

  • 3.0 5 4
4 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Padažui:
  • Pienas , 0,5 l;
  • Majonezas , 1 v.š.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Jautienos faršas , 500 gr.;
  • Kopūstai , 200 gr.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Fermentinis sūris , 100 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sutarkuokite kopūstą, svogūną. Mėsą išmaišykite su kopūstais, svogūnu ir prieskoniais.
  2. Iš mėsos suformuokite kotletukus. Iš mėsos suplokite paplotėlį. Ant kiekvieno mėsos paplotėlio uždėkite sūrio gabaliuką. Suspauskite mėsą, kad gautumėte kotleto formą. Tą patį padarykite su likusia mėsa ir sūriu.
  3. Užvirinkite pieną ir sumažinkite ugnį. Į pieną sudėkite kotletus, prieskonius ir virkite apie 20 minučių.
  4. Po to į padažą įmaišykite majonezą ir grietinę. Virkite dar apie 15 minučių.
  5. Skanaus.
Receptą atsiuntė Elidija
Komentarai
jolanta (2011-11-30 08:29:58)
labai geri receptai noreciau dar tokiu geru receptu .
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt