Paieška
Reklama

Konservuotos žaliuokės

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Žaliuokės , 1000 gr.;
  • Svogūnai , 300 gr.;
  • Kvapieji pipirai , 1 žiups.;
  • Lauro lapai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Dažnai žaliuokės būna labai žemėtos, todėl prieš konservuodami jas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu.
  2. Po to sudėkite į emaliuotą puodą, sluoksniuodami su svogūnų griežinėliais. Kiekvieną sluoksnį pabarstykite maltais kvapiaisiais pipirais, sutrintais laurų lapeliais ir druska.
  3. Taip vis paspausdami pridėkite pilną puodą, jį uždenkite ir po truputį kaitinkite.
  4. Kai užvirs, kaitinkite dar apie 15 min. Po to grybus puode palaikykite 2 - 4 dienas.
  5. Po 4 dienų žaliuokes vėl pavirinkite puode apie pusvalandį arba kaitinkite sudėję į stiklainius 100C temperatūroje apie pusvalandį. Iš karto stiklainius sandariai uždarykite.
Receptą atsiuntė Nesta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt