Paieška
Reklama

Konservuota rabarbarų tyrė

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Kategorijos: Konservuota, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Rabarbarai , 2 kg;
  • Cukrus , 500 gr.;
  • Citrinų žievelės , 1 a.š.;
  • Cinamonas , 1 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
  2. Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
  3. Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
  4. Sandariai uždaryti.
  5. Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Receptą atsiuntė Dana
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt