Paieška
Reklama

Koldūnai su grybais

  • 4.6 5 5
5 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Įdarui:
  • Grybai , 600 gr.;
  • Bulvės , 4 vnt.;
  • Svogūnai , 2 vnt.;
  • Druska , 2 žiups.;
Tešlai:
  • Miltai , 4 stikl.;
  • Vanduo , 1 stikl.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jei grybai džiovinti - užplikyti verdančiu vandeniu.
  2. Iš miltų, vandens ir kiaušinio suminkyti tąsią, kočiojamą tešlą ir palikti kiek pastovėti.
  3. Grybus išvirti, nukošti, sutrinti elektriniu maišytuvu, nuoviro neišpilti.
  4. Svogūną pakepti aliejuje.
  5. Virtas bulves sugrūsti, sumaišyti su grybais ir svogūnu, pasūdyti. Jei įdaras gaunasi labai birus, įpilti šiek tiek nuoviro.
  6. Tešlą plonai iškočioti, išspausti skritulius, dėti ant jų įdaro ir gražiai užspausti kraštus.
  7. Virti pasūdytame vandenyje, po užvirimo 5-6 minutes. Patiekti su grietine. Skanaus
Receptą atsiuntė Vida
Komentarai
Vaidotas (2011-05-19 14:30:00)
Maitinuosi tik grybais
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt