Paieška
Reklama

Kibinai

  • 4.0 5 27
27 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 12
Įdarui:
  • Aviena , 300 gr.;
  • Svogūnas , 1 vnt.;
  • Sultinys , 1 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Tešlai:
  • Margarinas , 550 gr.;
  • Grietinė , 500 gr.;
  • Miltai , 400 gr.;
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
Aptepimui:
  • Kiaušinis , 1 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišome margariną, kiaušinius, grietinę, bei miltus ir išminkome tešlą. Sudedame į maišelį ir 3-4 val. paliekame šaldiklyje.
  2. Mėsos faršą pagardiname druska, prieskoniais, sudedame pjaustytą svogūną ir įpilame sultinio.
  3. Iš sustingusios tešlos padarome rutuliukus ir iškočiojame iš jų blynelius. Ant jų dedame faršo įdaro ir gerai užspaudžiame kraštus (padarome kibinus).
  4. Paruoštus pyragėlius aptepame kiaušinio plakiniu ir dedame į riebalais pateptą kepimo skardą. Kepame apie 35 min., 200 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Barbora
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt