Paieška
Reklama

Kiaušinių užkandėlė

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 6
Įdarui:
  • Parmezano sūris , 100 gr.;
  • Česnakai , 1 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Sviestas , 80 gr.;
  • Miltai , 2 v.š.;
  • Pienas , 250 ml;
  • Grietinė , 2 v.š.;
  • Muskatas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Kiaušiniai , 9 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius sudėti į verdantį vandenį ir virti apie 10 minučių.
  2. Nulupti ir perpjauti per pusę.
  3. Trynius išimti ir sutrinti.
  4. Susmulkinti svogūną, česnaką ir sumaišyti su tryniais.
  5. Ištirpinti sviestą. Suberti trynių masę ir pakepinti 1-2 minutes. Po to supilti pieną (sumaišytą su miltais). Nuolatos maišant kaitinti ant keptuvės 5 minutes.
  6. Po to įmaišyti grietinę, muskatą, druską ir pipirus.
  7. Sutarkuoti sūrį.
  8. Į kiaušinius pridėti pakepintos trynių masės. Ant viršaus užberti sūrio.
  9. Sudėti į orkaitę ir kepti apie 3-5 minutes, 160-180 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Donata
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt