Paieška
Reklama

Kiaulienos šonkauliukai

  • 5.0 5 2
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Marinatui:
  • Vynas, raudonas , 3 v.š.;
  • Garstyčios, aštrios , 1,5 v.š.;
  • Aliejus , 1,5 v.š.;
  • Padažas, sojų , 0,7 v.š.;
  • Pipirai, baltieji , 0,7 a.š.;
Reikės:
  • Kiaulienos šonkauliai , 1 kg;
Pabarstymui:
  • Druska , 1 žiups.;
  • Paprika, saldžioji , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Garstyčias, pipirus, sojų padažą, vyną ir aliejų sumaišome ir paruošiame marinatą.
  2. Šiuo marinatu įtriname kiaulienos šonkaulius ir paliekame uždengtame inde, įsigerti.
  3. Tuomet šonkaulius sudedame į kepimo skardą ir dedame kepti ant viršutinio orkaitės skyriaus. Vis palaistome, išsiskyrusiomis sultimis, kad mėsa būtų traški.
  4. Po maždaug 30 min. kepimo, šonkaulius apibarstome druskos ir maltos paprikos mišiniu, bei vėl apliejame išsiskyrusiu skysčiu. Skanaus.
Receptą atsiuntė Giedrius
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt