Paieška
Reklama

Kiaulienos pynutė

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Ingredientai:
  • Kiaulienos išpjova , 0,7 kg;
  • Kiaulienos šoninė, rūkyta , 0,4 gr.;
  • Bulvės , 5 vnt.;
  • Grietinė, padažas , 2 v.š.;
  • Žalumynai , 1 sauj.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Išpjovą galima marinuoti pagal savo mėgstamą receptą, supjausčius pailgom juostelėm. Mes marinavom svogūnų sultyse ir žalumynuose su šlakeliu acto.
  2. Pailgomis juostelėmis supjaustyti šoninę.
  3. Paimti dvi juosteles išpjovos ir vieną šoninės. Supinti į kasą ir užtvirtinti krapštukais ar kitais mediniais pagaliukais.
  4. Bulves nuskusti, nuplauti ir, apvilgius aliejumi, suvynioti į foliją.
  5. Bulves sumesti į anglis, o kaseles sudėti ant grotelių ir kepti, kol mėsa bus apskrudusi.
  6. Per tą laiką, kol kepa mėsa ir bulvės, pasigaminti norimas salotas. Pvz., daržo žalumynų su grietine.
Receptą atsiuntė Agnė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt