Paieška
Reklama

Kiaulienos kepsnys su pievagrybiais

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Reikės:
  • Bulvės , 5 vnt.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
  • Kiaulienos nugarinė , 5 gab.;
  • Rūkyta šoninė , 200 gr.;
  • Pievagrybiai , 200 gr.;
  • Majonezas , 200 gr.;
  • Lydytas sūris , 200 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame bulves ir apverdame 10 min. Nusunkiam vandenį ir paliekame bulves atvėsti.
  2. Kiaulienos nugarinę pamušam, pabarstom druska, pipirais ir prieskoniais.
  3. Rūkytą šoninę, bulves ir šampinjonus supjaustom riekelėm.
  4. Paeiliui į skardą dėliojam pirma šoninę, ant jos išklojam bulves, toliau mėsą, majonezo sluoksnį, ant jo išdėliojam šampinjonus ir dedame į 180 laipsnių orkaitę 30 minučių, vėliau ant kepsnio užtarkuojam sūrio ir kepam dar 15min.
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt