Paieška
Reklama

Kiaulienos kepsnys

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 6
Marinatui:
  • Konjakas , 200 gr.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
  • Druska , 0,5 a.š.;
Reikės:
  • Kiaulienos nugarinė , 600 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti porcijiniais gabalėliais, pasūdyti, pabarstyti pipirais, užpilti konjaku ir palikti marinuotis 3-4 valandoms.
  2. Pasimarinavusią kiaulieną apkepti aliejuje ir tiekti su pasirinktu garnyru. Taip marinuota mėsa bus labai minšta ir skani :)
Receptą atsiuntė Kristina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt