Paieška
Reklama

Kiaulienos guliašas

  • 4.0 5 4
7 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 3
Reikės:
  • Kiauliena , 400 gr.;
  • Bulvės , 300 gr.;
  • Mėsos sultinys , 125 gr.;
  • Pomidorai , 1,5 vnt.;
  • Svogūnai , 0,5 galv.;
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Augalinis aliejus , 1 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplauti mėsą, supjaustyti kubeliais. Česnaką susmulkinti ir sumaišyti su aliejumi, šia mase ištepti mėsą ir palikti 10-15 min.
  2. Svogūną supjaustyti kubeliais, pomidorus nuplikyti vandeniu ir nulupti odelę.
  3. Morką ir žalius svogūnų lapus susmulkinti.
  4. Šiek tiek pakeptą mėsą sudėti į puodą, sudėti svogūnus, pomidorus ir sultinį bei troškinti 50 min.
  5. Į puodą, likus 15 min., sudėti kubeliais supjaustytas bulves.
Receptą atsiuntė Lina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt