Paieška
Reklama

Kiauliena su kaulu

  • 4.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 8
Reikės:
  • Kiauliena , 1,5 kg;
  • Česnakai , 5 skilt.;
  • Citrina , 1 vnt.;
  • Čiobreliai, džiovinti , 1 a.š.;
  • Sultinys , 3 stikl.;
  • Alyvuogių aliejus , 70 ml;
  • Druska , 1,5 a.š.;
  • Juodieji pipirai, malti , 0,5 a.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Česnako skilteles sutrinti ir sumaišyti su druska ir pipirais.
  2. Mėsą įtrinti prieskoniais (1 etapas).
  3. Apšlakstyti citrinos sultimis.
  4. Apibarstyti čiobreliais.
  5. Į kepimo indą supilti aliejų, sudėti mėsą ir užpilti sultiniu.
  6. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Receptą atsiuntė Laura
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt