Paieška
Reklama

Kiauliena kepta keptuvėje

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Padažui:
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Pomidorų padažas , 2 v.š.;
  • Prieskoniai , 1 žiups.;
  • Paprikos milteliai , 1 žiups.;
  • Petražolės , 1 pund.;
Apvoliojimui:
  • Miltai , 2 v.š.;
Mėsa:
  • Kiaulienos filė , 500 kg;
  • Prieskoniai mėsai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti trumpomis juostelėmis ir sutrynus prieskoniais palaikyti šaldytuve.
  2. Tuo tarpu padaryti padažą: sumaišyti majonezą su pomidorų padažu, prieskonių berti pagal skonį, aitriųjų paprikų nedaug, jei ir mėgstama aštriau patartina nepadauginti, įmaišyti smulkintų petražolių arba kitokių žolelių.
  3. Pabaigus padažą išimti mėsos gabaliukus ir pavoliojus miltuose kepti ant aliejaus. Geriausia rinktis saulėgrąžų aliejų, bet tai neturi didelės reikšmės.
  4. Iškeptus kiaulienos pirštelius patartina valgyti atšaldytus, pamirkius padaže.
Receptą atsiuntė Feliksa
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt