Paieška
Reklama

Keptos traškios vištienos blauzdelės

  • 0 0 0
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Pirmajam marinatui:
  • Pasukos , 0,5 stikl.;
  • Druska , 1 žiups.;
Antrajam marinatui:
  • Česnakai , 1 skilt.;
  • Imbieras , 1 a.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Čili pipirai , 1 a.š.;
  • Pipirai , 1 žiups.;
Pirmajam apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Pienas , 3 v.š.;
Antrajam apvoliojimui:
  • Kukurūzų miltai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Indiški prieskoniai , 3 v.š.;
Mėsa:
  • Vištienos blauzdelės , 4 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos blauzdeles nuplaukite ir padarykite kelias įpjovas.
  2. Sudėkite vištieną ir pirmojo marinato ingredientus į sandarų maišelį. Užsandarinkite ir įdėkite į kamerą 8 valandoms.
  3. Praėjus nurodytam laikui nupilkite pirmąjį marinatą ir supilkite antrąjį. Maišelį vėl užsandarinkite ir palikite šaldiklyje 3-4 valandoms.
  4. Vištienos blauzdeles išimkite iš marinato ir apvoliokite pirmame mišinyje ir iš karto apvoliokite antrame.
  5. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Jam įkaitus sumažinkite ugnį ir dėkite kepti blauzdeles. Kepkite iš abiejų pusių po 6-7 minutes kiekvieną iš jų.
  6. Padidinkite ugnį ir kepkite abi puses po 2-3 minutes, kol gražiai pageltonuos.
  7. Iškepusias blauzdeles nusausinkite su popieriniais ranšluoščiais ir kepkite jas 10 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 175 laipnsių.
Receptą atsiuntė Rūta
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt