Paieška
Reklama

Keptos tilapijos

  • 0 0 0
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Ingredientai:
  • Tilapijos filė , 500 gr.;
  • Aliejus , 80 gr.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Rozmarinaii, žali, šakelė , 1 vnt.;
  • Petražolės, šakelė , 1 vnt.;
  • Džiūvėsėliai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Juodieji pipirai , 1 žiups.;
  • Lauro lapai , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį supjaustyti gabaliukais, ištrinti prieskoniais su druska, žalumynais, kiek palaikyti.
  2. Nupilti vandenį, jei atsirado.
  3. Po gabaliuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, apvolioti džiūvėsiais ir kepti ant aliejaus.
Receptą atsiuntė Regina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt