Paieška
Reklama

Kepti svogūnų žiedai

  • 5.0 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Patiekalo kaina: 7 Lt
Porcijų kiekis: 4
Apvoliojimui:
  • Miltai , 75 gr.;
  • Kukurūzų krakmolas , 2 v.š.;
  • Kepimo milteliai , 0,5 a.š.;
  • Paprikos milteliai , 1 v.š.;
  • Cukrus , 0,5 a.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
  • Pienas , 125 ml;
  • Augalinis aliejus , 1 l;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Juodieji pipirai, malti , 1 žiups.;
Reikės:
  • Svogūnai , 2 vnt.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite į puodą supiltą aliejų.
  2. Svogūnus nulupkite ir supjaustykite žiedais. Maždaug 1 cm storio. Kiekvieną svogūno žiedą išskaidykite.
  3. Miltus sumaišykite su kukurūzų krakmolu, kepimo milteliais, paprikos milteliais, cukrumi, druska ir pipirais.
  4. Į pieną supilkite išplaktą kiaušinį.
  5. Pieno ir kiaušinio plakinį supilkite į sausų produktų mišinį (3 etapas). Išplakite iki vientisos masės.
  6. Kiekvieną svogūno žiedą pamirkykite plakinyje ir dėkite į įkaitintą aliejų.
  7. Virti reikia apie 3 min. Nepamirškite svogūnų žiedų apversti, kad abi pusės gražiai apskrustų.
  8. Iškepusius svogūnų žiedus sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad riebalų perteklius nusivarvėtų.
  9. Svogūnų žiedus paskaninkite druska. Gero apetito!
Receptą atsiuntė Simona
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2014 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt