Paieška
Reklama

Kepti svogūnai tešloje

  • 5.0 5 1
3 įvertinimai | 1
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 2
Tešlai:
  • Garstyčios , 2 v.š.;
  • Provanso žolelių mišinys , 2 a.š.;
  • Druska , 1 a.š.;
  • Pipirai, kajeno , 0,3 a.š.;
  • Miltai , 1 stikl.;
  • Alus , 1 stikl.;
Reikės:
  • Svogūnai , 2 vnt.;
Kepimui:
  • Aliejus , 4 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite 1 cm storio juostelėmis, kurias padalinkite į žiedus.
  2. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, žoleles ir prieskonius. Palaipsniui maišydami supilkite alų, sudėkite garstyčias ir plakite tešlą, kol taps vientisa.
  3. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų.
  4. Panardinkite žiedus į tešlą, ištraukite ir leiskit tešlai nuvarvėti.
  5. Kepkite svogūnų žiedus nedidelėmis porcijomis kol taps auksinės spalvos (apie 3min), retkarčiais apversdami.
  6. Žiedus išimkite kiaurasamčiu ir leiskite aliejui nuvarvėti. Patiekite karštus.
Receptą atsiuntė Gitana
Komentarai
jolcius (2011-06-13 14:14:00)
turetu but skanu.....mmmmmmmmm
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti

Panašūs receptai

Daugiau receptų
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt