Paieška
Reklama

Kepti suktinukai su "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais

  • 5.0 5 1
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų kiekis: 20
Ingredientai:
  • Morkos , 2 vnt.;
  • Salierai, stiebai , 2 vnt.;
  • Paprika, saldi , 1 vnt.;
  • Ryžių makaronai, stiklinių (plonų) , 50 gr.;
  • Tailandietiškas žuvų padažas , 2 v.š.;
  • Kiaušiniai , 1 vnt.;
Padažui:
  • Jogurtas, natūralus , 200 gr.;
  • Česnakas , 2 skilt.;
  • Čili pipirai , 2 vnt.;
  • Svogūnų laiškai , 3 vnt.;
  • Kalendros, šviežios , 1 pund.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Smulkiais kubeliais supjaustyti morkas, salierus ir papriką. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti morkas ir pakepinti 3 minutes.
    Sudėti salierus ir papriką, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Baigus kepti daržoves ataušinti.
  2. Makaronus virti vandenyje 4 minutes (arba tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir paskui nukošti.
  3. Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, tiek pat stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti suplaktu kiaušiniu.
  4. Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
    suktinukus iš aliejaus padėti ant popierinio rankšluoščio ar servetėlės, kad nutekėtų aliejaus likučiai.
  5. Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, kalendras ir svogūnų laiškus. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų ar sojos padažą, dar kartą permaišyti.
    Patiekti prie keptų suktinukų.

    Skanaus!
Čiop Čiop
Tavo komentaras
Vardas:
El. paštas: Nerodomas viešai
Tavo komentaras apie šį receptą:
Išsiųsti
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt