Paieška
Reklama

Kepti, įdaryti pievagrybiai

  • 4.4 5 5
5 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 10
Reikės:
  • Pievagrybiai , 10 vnt.;
  • Fermentinis sūris , 150 gr.;
  • Kiaušiniai, virti , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Majonezas ;
Gaminimo instrukcija:
  1. Pievagrybius gerai nuplaukite, o kotelius išpjaukite ir susmulkinkite.
  2. Pievagrybių kotelius sumaišykite su smulkintais virtais kiaušiniais, svogūnais ir majonezu.
  3. Dėkite įdaro į grybų kepurėles ir apibarstykite smulkiai tarkuotu sūriu.
  4. Kepkite apie 15-20 minučių 180° C orkaitėje.
Receptą atsiuntė Svetlana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt