Paieška
Reklama

Kepti grybai

  • 0 0 0
1 įvertinimas | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Reikės:
  • Bulvės , 500 gr.;
  • Grybai , 350 gr.;
  • Dešra , 100 gr.;
  • Rūkyta šoninė , 100 gr.;
  • Sviestas , 25 gr.;
  • Pienas , 1,5 stikl.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Grietinė , 1 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame ir išverdame bulves. Virti reikia apie 25-30 min., priklauso nuo bulvių dydžio. Užvirintą pieną ir gabaliuką sviesto sudedame ant bulvių ir sugrūdame košę. Prieskonių įberkite pagal savo skonį.
  2. Susmulkiname grybus, dešrą ir rūkytą šoninę bei svogūną.
  3. Viską dedame į keptuvę (prieš tai keptuvėje ištirpiname gabaliuką sviesto) ir kepame, vis pamaišant, apie 5 minutes. Po to įpilame šiek tiek vandens ( apie 1 stiklinę ar mažiau) ir troškiname, kol keptuvėje nebelieka vandens.
  4. Iškeptus grybus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir druska, išmaišome.
  5. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše. Skanaus
Receptą atsiuntė Ina
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama


© 2010-2019 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama@amdigital.lt