Paieška
Reklama

Keptas ešerys

  • 3.7 5 3
3 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Reikės:
  • Ešerys , 1 vnt.;
  • Apelsinai , 2 vnt.;
  • Sviestas , 110 gr.;
  • Šafranas , 1 žiups.;
  • Druska , 1 žiups.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvis gali būti įvairi: ešerys, lydeka ir pan.
  2. Iš vieno apelsino išspauskite sultis, o kitą nulupkite ir išskirstykite skiltelėmis.
  3. Žuvį išdarinėkite ir įtrinkite prieskoniais (pagal skonį). Žuvį užpilkite apelsinų sultimis ir palikite pasimarinuoti 1 valandai.
  4. Į žuvies vidų pridėkite apelsinų skiltelių.
  5. Žuvį apdėkite sviesto gabaliukais.
  6. Žuvį kepkite rankovėje. Abu rankovės galus gerai užriškite.
  7. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 35-40 minučių.
Receptą atsiuntė Visvalda
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt