Paieška
Reklama

Kepta žuvis tešloje

  • 3.5 5 15
15 įvertinimų | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 5
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vnt.;
  • Svogūnai , 1 vnt.;
  • Majonezas , 3 v.š.;
  • Kvietiniai miltai , 3 v.š.;
  • Druska , 1 žiups.;
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiups.;
Reikės:
  • Žuvies filė , 500 gr.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį įtriname prieskoniais (specialiais žuviai ar tiesiog druska ir pipirais). Supjaustome norimo dydžio gabaliukais.
  2. Išplakame kiaušinius su prieskoniais.
  3. Įmaišome miltus ir majonezą.
  4. Į tešlą įtarkuojame svogūną ir gerai išmaišome. Tešlą turi būti be gumuliukų!
  5. Pavoliojame tešloje kiekvieną žuvies gabaliuką ir kepame įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Receptą atsiuntė Irutė
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt