Paieška
Reklama

Kepta žuvis su morkų plutele

  • 5.0 5 2
2 įvertinimai | 0
Paruošimo laikas:
Porcijų kiekis: 4
Marinatui:
  • Citrinos sultys , 1 v.š.;
  • Prieskoniai, žuviai , 1 a.š.;
Reikės:
  • Žuvies filė , 0,5 kg;
  • Morkos , 3 vnt.;
  • Svogūnai , 1 galv.;
  • Majonezas , 2 v.š.;
  • Fermentinis sūris , 120 gr.;
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus , 2 v.š.;
Gaminimo instrukcija:
  1. Jums patinkančios žuvies filė įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Jei turite laiko, palikite žuvį pasimarinuoti 1-2 valandoms.
  2. Sutarkuokite morkas ir smulkiai sukapokite svogūną. Įkaitinę aliejų keptuvėje pakepinkite šias daržoves apie 5-6 minutes, kad jos suminkštėtų.
  3. Žuvies filė gabaliukus aptepkite majonezu ir užberkite sutarkuoto sūrio. Ant viršaus uždėkite morkų ir svogūnų.
  4. Šiuos žuvies kepsnelius pašaukite į 200° C orkaitę 25-30 minučių.
  5. Skanaus!
Receptą atsiuntė Žana
Sudėtingumo lygis
Reklama

Reklama




Reklama

© 2010-2018 Ragauk.lt receptai - teisės saugomos. Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt